Välkommen till
Salong Madona
i Linköping

Madona är ägare av Salong Madona i Linköping och har över 20 års erfarenhet inom yrket. Hon har SM guld i herrklippning och SM silver i damklippning. Madona innehar både gesällbrev och mästarbrev.


Madona Ayoub

FRISÖR & MAKE-UP ARTIST

Madona är ägare av Salong Madona och har över 20 års erfarenhet inom yrket. Hon har SM guld i herrklippning och SM silver i damklippning. Hon innehar både gesällbrev och mästarbrev.

”Det bästa med mitt yrke är leendet på kundernas läppar innan de går ut, då vet jag att jag har gjort det jag älskar!” - Madona


Kamila

FRISÖR

Här har vi en driven och social tjej som satsar högt! Hon har jobbat på salongen i 7 år och innehar gesällbrev.

”Att få nya utmaningar är det roligaste inom frisör yrket tycker jag, det utvecklas ständigt och man strävar alltid efter att bli bättre och få ta hand om kunderna på bästa sätt!” - Kamila


Elisia

SKIN MEE HUDTERAPEUT

Elisia är hudterapeut på salongen och är legitimerad inom flera områden. En som ständigt utvecklas och brinner för det hon gör. Hos henne kan ni boka allt från hudvård, lashlift, browlift, microblading make-up mm.

”Jag älskar det jag gör, speciellt att det blir så olika resultat för varje behandling jag utför, var dag på jobbet är ett nytt äventyr!”

Se mer på Instagram @_skinmee


Leila

SOCIAL MEDIA MANAGER

Leila jobbar som admin och social media manager. Henne möter ni per telefon, mail men självklart på salongen också då hon jobbar som make up artist tillsammans med Elisia.

”Under alla mina arbetsår har jag alltid befunnit mig i sociala yrken, och det är det jag trivs bäst med, kundmöten och att ingen dag är den andra lik, jag älskar det!” - Leila


Marwa

NAGELTERAPEUT

Marwa är nagelterapeut och har jobbat med det i 7 år. Hon innehar även certifikat för utbildning, där hon håller i kurser för dig som vill bli nagelterapeut och vi är så glada att hon finns hos oss! Vill ni boka en tid hos henne så kan ni göra det via salongens boka direkt.

”Jag älskar mitt jobb, speciellt för att man får vara kreativ varje dag!”